La pasta i el pastís de Mataró

9 jul.


El nou govern de CiU a Mataró predica l’austeritat però a la pràctica, com a bons botiguers que són, ja estan pensant en apujar-se el sou. Aquesta decisió no és una anècdota sinó una conclusió lògica per a aquells que confonen l’Ajuntament amb una empresa privada i pretenen implantar un model gerencial en l’administració pública.
Cal fer notar que les promeses de canvi ja queden lluny i que CiU, un cop assolit el poder, manté el mateix model de ciutat del PSC pel que fa a organismes de participació, amb canvis nominals en els càrrecs polítics de confiança (que cobren salaris VIP de 73 a 78 mil euros/any). En aquestes condicions, tal com va acordar l’assemblea oberta de la CUP, votar a favor d’aquest repartiment del “pastís” i d’aquest model de ciutat seria una irresponsabilitat.
Mentre ens alliçonen amb l’estalvi i ens castiguen amb les retallades salarials, de drets laborals i socials, el “patriota” Mora (que no tindrà cap mania en pactar amb el PP igual que han fet a la Generalitat i al Consell Comarcal) ens anuncia que “No farem radicalitats, però fins ara l’alcalde i els regidors cobraven poc”. Jo no sé si pel Sr. Mora 60.442,44 euros/any (sou brut de l’exalcalde Baron) són pocs euros, en qualsevol cas faria bé d’explicar-nos, a la gent mundana, per què els hem de pagar més? Per sort no tots els polítics tenen la brillant idea d’apujar-se el sou i sinó que ho preguntin als alcaldes de la CUP!
Diuen que “menjar per menjar fa golafre” i, ateses les circumstàncies, sembla que a Mataró acabarem sent governats per una colla de golafres, tant o més vividors que els del PSC. La quadratura del cercle només és possible amb els silencis i les mitges veritats, altrament a les places i carrers de Mataró hi hauria una riuada de gent indignada dient prou!
Anuncis

2 Respostes to “La pasta i el pastís de Mataró”

  1. guinardó7 Juliol 13, 2011 a 9:30 pm #

    colla de lladres!

  2. David montilla Agost 30, 2011 a 10:59 pm #

    no he entès mai això dels càrrecs de confiança… algú m'ho pot explicar i com es permet legalment?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: