Un sol clam: independència!

9 jul.

El 10 de juliol els independentistes bascos també es manifestaran per reivindicar llur dret d’autodeterminació i per solidaritzar-se amb el poble català. Aquesta coincidència amplificarà el ressò internacional de la mobilització catalana, perquè posarà de manifest el bloqueig democràtic de l’Estat espanyol. Espanya és incapaç de reconèixer d’igual a igual les nacions i cultures no castellanes i això, és clar, és un plantejament antidemocràtic que, tard o d’hora, els petarà als morros.

Simptomàticament, estem assistim al desconcert de molts dels qui fins fa quatre dies postulaven la via de l’encaix amb Espanya. No és només l’europarlamentari Raül Romeva, en Ferran Mascarell o en Ferran Requejo sinó que sorgeixen personatges com Àlex Masllorens que es pregunten obertament quin és el grau de llibertat a què pot aspirar el poble català dins d’Espanya.

Tots ells saben, que el panem et circenses no basta i que després de l’espanyolisme futbolístic tornarem a la crua realitat de la crisi econòmica, agreujada pel fet que depenem políticament a un Estat que està a punt de fer fallida.

L’Espanya corrupta i antidemocràtica que ens sotmet s’està enfonsant i, davant l’evidència, les rates salten del vaixell. Negar la realitat és la tàctica habitual del poder, que a través de la instrumentalització dels mitjans de comunicació està cremant els seus últims cartutxos. La manifestació del 10 de juliol serà un clam per la independència (ho saben ells i ho sabem nosaltres), per això cal seguir empenyent i mostrar de manera inqüestionable l’abast de la Catalunya real, la maduresa de la Catalunya nacional i la determinació de la Catalunya lliure que ja ha començat a caminar cap a la independència.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: