Mataró DEP

13 febr.
Mataró em deprimeix. No ho sé… però, últimament, tot ho veig fotut. El fet que ara es plantegi la construcció de dos macroprostíbuls a tocar del Tecnocampus em deixa fora de lloc. M’agradaria pensar que és una broma carnavalesca, però malauradament no és així. Si el govern municipal ho consent, serà un altre despropòsit majúscul. Ara bé, ateses les circumstàncies, qui pot esperar res d’una gent que ja fa temps que va arraconar les polítiques d’esquerres?

Penso que l’esquerra independentista s’hi ha d’oposar frontalment. Qui pot plantejar-se la prostitució com a una opció de futur pel seus fills? Aquest no és el nostre model de ciutat. Els macroprostíbuls són la conseqüència d’una ciutat que ha estat lliurada al capitalisme salvatge. Cal dir no i exigir un posicionament contrari al govern municipal, que si bé  diuen que no té competències, sí que pot impedir que s’hi instal·li (només cal recordar que fa poc l’Ajuntament de Barcelona va impedir l’obertura d’un macrobordell, disfressat d’hotel, a l’avingunda del Paral·lel); és una qüestió de voluntat i claredat d’idees i de model de ciutat.
Anuncis

4 Respostes to “Mataró DEP”

 1. Anonymous febrer 16, 2010 a 7:36 am #

  Les feministes han dit i escrit molt sobre si s'ha de legalitzar la prostitució o si s'ha d'abolir. Certament no és un debat fàcil, almenys així m'ho sembla a mi.Estic d'acord que no es facin aquests prostibuls si realment estan tan mal ubicats dins de Mataró, però també crec que aquest no pot ser l'argument principal. La CUP necessita un posicionamnet ideològic clar respecte al tema de la prostitució: hem de definir què en pensem. En aquest tema, com en molts d'altres, necessitem un consens a nivell nacional.D'altra banda, aprofito per felicitar a la CUP de Mataró per l'excel·lent treball que estan fent!Marc

 2. Pili febrer 16, 2010 a 3:54 pm #

  Jo penso que les i els professionals del sexe ofereixen un servei necessari a aquells qui en fan ús, sempre, esclar que s'hi dediquin per pròpia voluntat i per tant, crec que s'hauria de regularitzar la seva tasca com qualsevol altra feina (seguretat social, control d'higiene,revisió mèdica, etc). Ara, si la seva "oficina de treball" es considera un cop analitzat objectivament, que està situada en un lloc inadequat, el que s'ha de fer és cercar-hi l'indret propici.L'esquerra veu aquesta feina una manera més de comercialització d'un bé ofert per una persona. Jo ho veig hipòcrita. Comerciem amb tot perquè malauradament vivim en un model capitalista. Tant de bo arribi el dia en que no s'hagi de pagar per re i menys per cobrir una necessitat fisiològica que si no es dur a terme pot donar lloc a algun trasbals psicològic. Aleshores ja haurem evolucionat força com a persones i segur que ens haurem desempellegat de tabús, complexes de culpa, restriccions mentals, etc., que encara, avui dia, impedeixen veure el sexe com un tipus de comunicació natural i que fa que molta gent senti com una cosa negativa el fet de donar i rebre plaer amb totes les persones que vulgui d'una manera natural, igual que menja quant té gana, per exemple. D'acord que el sexe pot ser més que aixó: quan dues persones s'estimen implica molt més que una pura satisfacció física, però estem parlant de l'altra vesant que també l'inclou.

 3. Anonymous febrer 16, 2010 a 9:35 pm #

  pili, aixo de les necessitats fisiologiques es mentida, i si no, perquè gairebé no hi ha prostitució masculina? La prostitució porta explotació mafiosa inclosa. Abolició

 4. Anonymous febrer 18, 2010 a 10:32 am #

  no hi ha prostitució masculina perquè la repressió cap a les dones ha estat brutal (i moltes ni podien, ni volien gaudir) i perquè, a més d'això, les necessitats entre sexes són diferents.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: