Les Tortugues Ninja contraatquen de nou!

6 oct.

En l’últim punt del Ple municipal d’octubre es va parlar de la “fusió” de TVM i MaresmeDigital TV. L’alcalde Baron va insistir a parlar de fusió quan en realitat tothom sap que es tracta d’una absorció de TVM i l’intent de reflotar el fracàs econòmic i comunicatiu d’un model que ens havien venut com a un motor per a la ciutat. 
Ara bé, el més xocant de la intervenció d’en Baron va ser l’alegria amb què va referir-se als acomiadaments de treballadors/es que aquesta fusió comportarà, dient que si fos per la CUP i pel nostre representant a Maresme Digital -en Joan Jubany- acabaríem fent fixes a les Tortugues Ninja (!). La gracieta de l’alcalde va ser tota una declaració d’intencions. És a dir, en els temps de crisi que corren, el nostre alcalde, presumptament socialista, no té cap decòrum i critica públicament el dret dels treballadors/es a tenir una feina estable. Tela marinera!

D’altra banda, seguint amb el meu darrer apunt i després de llegir el blog d’en Ramon Bassas, reafirmo que som la mosca collonera del govern municipal i, concretament, un autèntic malson pel PSC de Mataró. Però, per sort, no som els únics, de fet en Joan Sánchez (Associació de Veïns de Cerdanyola) ja els va anunciar que aquesta setmana  tindrien un maldecap més i… diana! La seva prepotència i connivència amb les companyies telefonia mòbil els ha esclatat als morros: el TSJC ha obligat a l’Ajuntament a desmuntar l’antena de Telefónica al camí Ral. Llegir la notícia a La Vanguardia no tenia desperdici: Amenaza de multa por una antena al alcalde de Mataró. Bé, ara sí que anem bé, perquè com a mínim ara són ELLS els qui llepen una mica, perquè fins ara tant l’opinió del veïnat com la salut de la ciutadania els han importat ben poc.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: