Tensió, emoció i eufòria a Arenys de Munt

13 set.

Viure el 13-S a Arenys de Munt ha estat una experiència desbordant. Patia davant l’amenaça feixista i les possibles accions d’elements incontrolats o parapolicials. Calia protegir la Consulta i defensar un poble; i ens n’hem sortit.

He estat testimoni de com molta gent gran amb mobilitat reduïda ha sortit expressament de casa per votar. He vist gent persignant-se abans de votar “per una Catalunya lliure”. He vist famílies senceres acudint a les urnes de la Consulta. He vist la il·lusió a la cara de la gent. He vist la riera plena de gom a gom. Estelades i senyeres per tot arreu. Joia, ambient reivindicatiu i festiu.

A Arenys de Munt el nombre de vots a favor de la independència ha superat el nombre de vots que obtingué l’Estatut de 2006! Per tant, avui hem posat en evidència els polítics de l’autonomisme, molts dels quals han anat “apareixent” com a mosques vironeres per tal de situar-se en l’objectiu de les càmeres.

Malgrat tot, l’independentisme creix i això ja és enormement positiu.

L’esquerra independentista, a través de la CUP, té l’oportunitat de dibuixar un nou escenari polític. Però, si volem fer-lo realitat i fer prevaler les propostes polítiques de ruptura democràtica, primer cal que enfortim l’organització nacional. La radicalitat estèril i la lluita de capelletes d’una minoria no ens ha de fer perdre el nord: la “unitat popular” enfront de l’Estat opressor i el feixisme només és possible des de la base i articulant una resposta de masses com la que hem viscut a Arenys de Munt.

(foto de NacióDigital)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: