Arenys de Munt: independènSIa!

2 set.
Fa dies que l’independentisme de la comarca bull d’activitat: reunions, missatges, preparatius… L’organització de la Consulta del 13 a Arenys de Munt va ser un encert que s’està confirmant dia rere dia. L’Estat espanyol i el govern de la Comunitat Autònoma de Catalunya (a través del Departament d’Interior) han jugat fort la carta de la por, autoritzant una concentració feixista el mateix dia de la Consulta.

A última hora d’avui, els responsables d’Interior, gràcies a la pressió popular exercida, han decidit ajornar una setmana la concentració feixista. Només això ja representa una petita victòria dels organitzadors de la Consulta i dels col·lectius independenistes de la comarca, que ja fa dies que vivíem angoixats davant una eventual batalla campal que hagués deixat en pilotes als companys d’Arenys de Munt i deslegitimat l’exercici de l’autodeterminació davant de l’opinió pública. Per tant, és una petita victòria que ens permet respirar amb més tranquil·litat de cara al dia 13 de setembre.

Per què han esperat tant a prendre aquesta decisió? Personalment, penso que el motiu és perquè ara ha entrat en joc un altre aparell repressor de l’Estat espanyol: la Judicatura, que és tant o més efectiva que el recurs a la por. Tot plegat, em fa pensar que a Arenys de Munt els hem colat un gol històric i que la participació en la Consulta i la mobilització de la ciutadania desbordaran el pensament únic espanyol.

Anuncis

Una resposta to “Arenys de Munt: independènSIa!”

  1. "Tati-Pagès-Soulbizarre" Setembre 4, 2009 a 7:30 am #

    salutacions des de Premià de Marx i en favor del dret d'autodeterminació dels pobles i nacions oprimides sense desvincular-lo de la lluita contra el capitalisme i per assolir el socialisme.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: