Els collons de Franco i Hitler

18 maig

La BBC-News ha posat el seu peculiar granet de sorra en la recuperació de la memòria històrica: Franco només tenia un testicle. Aquest apunt anecdòtic s’inscriu en la línia de la història elitista dels grans personatges (que tant agrada en el món anglosaxó). La notícia remet a un llibre de José Ma. Zavala, que destapa els secrets del metge de Franco (Dr. Pugivert) i explica amb pèls i senyals que el Dictador va perdre un colló quan el 1916 lluitava amb l’exèrcit espanyol d’ocupació al Marroc.

Per tant, l’afirmació espanyola (i masclista) “¡Con dos cojones!” està ben bé fora de lloc en relació al Dictador espanyol; malauradament, això sembla -tot i alguns dubtes- que no va afectar la seva capacitat reproductiva… Però la premsa anglesa s’hi recrea i fa de la “salsa rosa” un argument de pes per a explicar el curs de la història contemporània i el sorgiment dels feixismes.

Per si no n’hi hagués prou, en la mateixa notícia es fa un paral·lelisme genital entre Franco i Hitler (!). Doncs sí, Hitler també, només tenia un colló (l’altre el va perdre fent de soldat), però a diferència del primer aquest va quedar impotent… D’aquesta manera, el periodisme banal, tracta la història talment com si fos una telenovel·la barata i empeny el públic lector a un sil·logisme pervers: “la impotència de Hitler és la raó de la maldat del nazisme”. Quins disbarats!
Anuncis

Una resposta to “Els collons de Franco i Hitler”

  1. bacus Mai 18, 2009 a 6:48 pm #

    fotre el colló sobre la taula o mi jugo el colló XD

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: