Cortines de fum, favors i política classista del PSOE

22 abr.

El Fons d’Inversió Local, més conegut com el pla Zapatero, és una rampoina que no resol la situació crítica de les hisendes municipals. Després de regalar diner públic a la banca (quina barra!) ara, amb aquest fons destinat a què els ajuntaments executin al llarg de 2009 propostes d’obra pública no previstes en el pressupost municipal, el PSOE sufragarà als especuladors, que d’aquesta manera pal·liaran els efectes de la davallada de sector de la construcció.

Nous llocs de treball? No. Futur econòmic? Zero.

Però, els polítics de Mataró estan la mar de cofois i estan tan acostumats a viure de les engrunes, del burocratisme i del clientelisme que si poguessin encara farien una romeria a la Moncloa per donar gràcies al seu Sant Patró… Davant d’aquest panorama, seria interessant difondre públicament una relació de totes les empreses -constructores- beneficiàries dels 52 projectes aprovats pel Pla ZP a Mataró. Sospito que en aquesta repartidora hi ha els inefables García Cano (els mateixos que estan trinxant Can Fàbregas per encàrrec del govern municipal); aquests i altres (no pas els treballadors i les treballadores) sí que suquen de valent!

Una curiositat. He repassat els apunts del Ple i veig que no vaig anotar el cost de la instal·lació dels 52 cartells anunciadors de cadascuna de les actuacions que es faran a Mataró, segons el PP la cosa s’enfilava a 1.500 euros per rètol… però recordo que el govern municipal ho va desmentir. Algú sap la xifra exacta del que costa la propaganda del govern espanyol?

Anuncis

Una resposta to “Cortines de fum, favors i política classista del PSOE”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: