La ironia és una arma dels pobles oprimits

9 febr.

Tot i que el diari Avui se’n lamenti, l’esquerra independentista gallega va plantar cara de forma exemplar a una manifestació contra l’idioma gallec organitzada per grups espanyolistes a Compostel·la. De tots el mitjans emprats pels independentistes cal destacar el recurs a l’humor ridiculista. Genial! Però com era de preveure, els espanyolistes no tenen sentit de l’humor.; la repressió i el control dels mitjans de comunicació són les seves armes i d’aquesta manera aboquen els pobles oprimits a accions d’autodefensa. Aquesta és la realitat fosca de la “democracia española”, una realitat que patim però que és sistemàticament ocultada-negada-silenciada pels “altaveus de la llibertat d’expressió”. Per això, cal aplaudir les accions de resistència que posen una mica de llum i gosen dir les coses pel seu nom.

3 Respostes per a “La ironia és una arma dels pobles oprimits”

  1. Arjub febrer 10, 2009 a 10:18 am #

    JAJAJAJAJAJAAJJA!!!!Què grans estos gallecs!!! Ara ja podem agafar algunes idees per a la propera dels Ciudadanos-libertad,libertad!!!Salut!

  2. cal·lo febrer 16, 2009 a 12:37 am #

    Ei,molt bé que ens facilitis aquests vídeos. Contrainformació sempre! És molt important, considero bàsic i necessari el tenir, i ara ja parlo del nostre país, uns mitjans d’ informació diaris que arribin a la ciutadania, uns mitjans lliures i, doncs, no manipulats pel poder econòmic o l’ espanyolisme. Salut i lluita!

  3. Josep febrer 17, 2009 a 1:15 pm #

    GENIAL!Només cal vore com es cabregen els nacionalistes espanyols per saber que ha estat una bona pensada, això de ridiculitzar-los.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: