Mr. Corbacho a Mataró

28 oct.

Dilluns 27 d’octubre va visitar-nos el ministre espanyol de Treball i Immigració, Celestino Corbacho, acompanyat del delegat del Govern espanyol, Joan Rangel, per tal de beneir públicament el Pacte de la nova ciutadania davant de l’Alcalde, Joan Antoni Baron i de tot el seguici de regidors cofois del govern i de la presumpta oposició.

La CUP no va assistir a la cerimònia i malgrat que algú pensi que som l’ovella negra esgarriada… els nostres motius són clars: en primer lloc, perquè som independentistes i, en segona instància, perquè no ens agrada agenollar-nos i pidolar quatre xavos al ministre d’un Estat (l’espanyol) que és responsable de l’estrangulament econòmic del nostre país.

A més a més, resulta que el Sr. Corbacho també és un ferm defensor de la Directiva de Retorn, que planteja l’explusió de les persones sense papers residents a la UE; i, recentment, també es va abstenir en la votació de la Directiva europea de les 65 hores setmanals de treball. Per tant, és paradoxal i un xic vergonyós que aquesta persona sigui rebuda a Mataró com l’avaladora de la convivència i el benestar social.Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: