Intolerants al PSC

18 set.
En l’acte de l’ofrena institucional de l’11 de setembre de Mataró, el Sr. Francesc Xavier Gomar, membre del PSC, secundat per alguns membres de la JSC, va xiular el regidor de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) quan en el seu discurs criticava el fet que l’ajuntament de Mataró no hagués penjat l’estelada. En aquell moment es van poder escoltar, bàsicament, els xiulets aïllats del Sr. Gomar que, tot seguit, es va encarar amb diverses persones del públic que li retreien la seva manca de respecte.
Aquest fet no hauria anat més enllà d’una anècdota si no fos perquè el Sr. Gomar és vocal del PSC a l’Institut Municipal d’Acció Cultural i delegat de la Junta d’Andalusia a Catalunya. En aquest punt, ens preguntem: el Sr. Gomar acudia a l’acte a títol individual o bé en representació dels càrrecs que ostenta? Davant d’aquest tipus de comportaments, dubtem molt que aquesta persona estigui capacitada per fer cap aportació a la cultura de la ciutat i, òbviament, considerem que tampoc és la més indicada per a exercir d’ambaixador del poble andalús. Sigui com sigui, el seu incivisme no només el desautoritza personalment sinó que fa un flac favor tant al seu partit (el PSC) com al govern andalús del qual n’és delegat al nostre país.

En qualsevol cas, a l’espera d’alguna disculpa, únicament podem lamentar els fets i exigir al PSC que aquestes expressions d’intolerància no es tornin a repetir.

Juli Cuéllar
Assemblea de la CUP,
Mataró (El Maresme)
Anuncis

5 Respostes to “Intolerants al PSC”

 1. Dídac López Setembre 18, 2008 a 5:02 pm #

  Que xiulin, que xiulin! Així s’acostumaran el dia que siguin a l’oposició. Aquest bescanvi inusual de papers en les xiulades l’hem de prendre com un bon averany!

 2. SCM Setembre 18, 2008 a 5:16 pm #

  Com es deia aquell personatje que va esclafar-li un pastís a la cara a un regidor de la teva ciutat???No recordo el nom…

 3. COMPADRE Setembre 18, 2008 a 6:51 pm #

  Oye creo que no eres nadie para opinar si el Sñ. Gomar es la persona indicada para ejercer como dices de embajador de los Andaluces, eso déjaselo a los ciudadanos andaluces o con descendencia Andaluza o que simpaticen con los Andaluces, aquí en Cataluña, que son los que tienen que opinar si debe de ser delegado o no!!! Así que las opiniones nos las guardamos, si no Yo! puedo opinar que tú, no tienes ni idea de lo que es el respeto, porque si quieres hablamos de respeto que mostráis cuando hay personas que han fallecido por los (asesinos) de ETA, que ustedes apoyáis la ideología políticas o como queráis llamarlo.Así que esa es mi opinión cómo ciudadano de este país.Y si no sabes cómo son los trámites burocráticos:El cargo de Embajador, se nombra cuando se trabaja fuera de tu país, caso que aquí no es gracias a dios. * Verdad * Un saludo.

 4. JULI CUÉLLAR Setembre 18, 2008 a 7:23 pm #

  DÍDAC, Efectivament, els xiulets del PSC contra la CUP són tot un símptoma. Però, ara per ara, aquesta gent tenen el control de tots els ressorts del poder; per tant, està pelut, però aquí estem…resistint!SCMEl personatge que a les Santes de 2002 (?) va esclafar un pastís de nata a la cara del regidor de Cultura, Sr. Remigi Herrero, es deia Joan Jubany. No jutjaré aquella acció, perquè ja es va dictar sentència. Ara bé, cal contextualitzar: aquella situació “violenta” va ser la culminació de l’acorralament a què el PSC va sotmetre els col·lectius alternatius que impulsaven unes barraques que no eren del seu gust…precisament, perquè escapaven al seu control. En qualsevol conflcite, quan es nega el diàleg, sorgeix la violència i (modestament) penso que això és el que va succeir.COMPADRE,En primer lloc, dir-te que l’opinió expressada la signo jo en representació de l’assemblea de la CUP; per tant, no és una opinió merament individual. En segon lloc, em sembla genial que la comunitat andalusa elegeixi a qui vulgui. Ara bé, què pensaran els andalusos i descendents d’andalusos quan sàpiguen que el seu delegat a Catalunya no respecta els representants de les formacions polítiques elegides democràticament i es dedica a xiular-les en un acte de la Diada Nacional de Catalunya? De la resta de comentaris, buf! em fa mandra parlar-ne perquè trobo molt difícil l’entesa.Gràcies pels vostres comentaris.Salut!

 5. Napoleón Bonaparte Setembre 19, 2008 a 9:52 am #

  Hce escasos meses, se demandaron de forma oficial, disculpas a una entidad de la Ciudad, ya que uno de sus representantes, hizo un comentario sobre una reigidora, y el mismo, no estraba en el texto consensuado de esta entidad.Ahora como este cabvallero que nos ocupa, asiste aun acto ofial y público, no creo que estaba allí como si yo lo hago, que no pertenezco a ningún colectivo, ni nada, etc. Así que como el cargo, no es de lunes a viernes y con horario de ocho a cinco, creo que debe disculparse como mínmo, ser amonestado y que la JUnta de Andalucia, lo haga también, no solo su partido. En fin, que el solo se ha retratado y es que la cabra tira al monte, y ellos solos, se descubren. Ya sabemos como actua y el respeto que tiene no solo a si mismo, sino a otras ideas, a las instituciones, a los actos institucionales, etc.Claro que algo debe tener, ser uno de los cachorros de las jsc que siempre ha estado ocupando cargos. El argumenta en su descargo, que es debido a sus capacidades. Como vemos, no es así. Aquí lo que le dejaron en su bloc, una amiga de las jsc, de la ciudad.Un saludoXesco,que poca verguenza tienes!Los “jovenes” de Mataró qué haceis aparte de chupar culos?.Eso si, estais todos, pero todos colocaditos.Dos en Rubí, uno en Pineda, otra en Pumsa, otro en les Aigues de Mataró i tu en la Dipu cobrando una pasta.Por eso me fui de Juventudes, mi concepto de política es otro.Vas a negarlo?, sois unos trepas y punto

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: