Ple de juliol

1 jul.
El proper dijous 3 de juliol, l’assemblea de la CUP de Mataró durà al Ple Municipal de Mataró les següents propostes:

DECLARACIONS INSTITUCIONALS

Proposta de resolució que presenta el grup municipal de la Candidatura d’Unitat Popular per rebutjar la directiva europea del temps de treball (punt 6 de l’ordre del dia). Hi ha una contraproposta del PSC en què també es demana suport a la màfia de la Confederació Europea de Sindicats.

Proposta de resolució que presenten els grups municipals PSC, ICV-EUiA, ERC, CiU, PP per a l’aprovació d’un Pacte sobre les polítiques d’immigració i d’integració per al mandat 2008-2011 (punt 10 de l’ordre del dia). La CUP només s’afegirà al consens si es retira l’esmena introduïda a última hora pel PP per afavorir l’arrelament de les persones immigrades en castellà.

PROPOSTES DE RESOLUCIÓ

Proposta de resolució que presenta el grup municipal de la Candidatura d’Unitat Popular per la retirada de la bandera espanyola que oneja al terrat de l’ajuntament (punt 41 de l’ordre del dia). Serà interessant veure com PP i PSC tornen a donar-se la mà per defensar la simbologia espanyolista i la unitat d’Espanya.

Proposta de resolució que presenta el grup municipal de la Candidatura d’Unitat Popular per la memòria històrica de la batalla de l’Ebre (punt 42 de l’ordre del dia). Esperem que s’aprovi i que Mataró reti un homenatge merescut als lluitadors caiguts en combat en defensa de la Catalunya republicana.

PRECS I PREGUNTES

Pregunta que presenta el grup municipal de la Candidatura d’Unitat Popular sobre la contaminació acústica a les platges de Mataró (punt 50 de l’ordre del dia). Esperem que aquesta queixa es tingui en compte i que la megafonia de la platja deixi de ser una molèstia pel veïnat.

Prec que presenta el grup municipal de la Candidatura d’Unitat Popular sobre el funcionament dels Casals d’Estiu (punt 61 de l’ordre del dia). Volem un compromís del govern perquè millori una oferta que és insuficient, dotada de pocs recursos i amb una sèrie de mancances que repercuteixen en la qualitat d’aquest servei social i educatiu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: