El PSC d’Arenys de Munt sí que dóna suport a la llibertat d’en Franki

8 juny

El PSC de Mataró (junt amb el PP) va rebutjar donar suport a la proposta de resolució per la llibertat d’en Franki, en canvi els seus companys d’Arenys de Munt van donar suport a un text similar proposat per la CUP i Esquerra que va ser aprovat per unanimitat (AM2000, ERC, CiU, PSC, CUP). Aquesta circumstància no és cap anècdota i hauria de fer reflexionar a les persones amb sensibilitat catalanista que encara pugui haver dins de les files del PSC de Mataró. Tot seguit us reprodueixo els acords de la moció aprovada a Arenys de Munt:


ACORDS,

  1. Volem evidenciar el nostre suport a Francesc Argemí i afegir-nos a les mostres que en aquest mateix sentit s’han dut a terme arreu dels Països Catalans.
  2. Exigim la immediata posada en llibertat del jove terrassenc, que actualment es troba sota privació de llibertat a la presó de Can Brians 2, perquè els fets no estan provats i per què no existeixen testimonis concloents.
  3. Instem als Departaments de Justícia i al d’Interior de la Generalitat de Catalunya perquè estudiïn d’immediat l’empresonament, es faci efectiva la revisió del cas i s’alliberi sense dilacions al jove fins que no s’hagi revisat el procés judicial.
  4. Manifestem la consideració que aquest Ajuntament té vers els drets i llibertats fonamentals dels ciutadans, mostrem el clar rebuig contra aquest tipus d’afers judicials obscurs, i alhora fem palesa la inquietud que ens provoca un nou empresonament per causes de consciència i opinió.
  5. Manifestem que en un estat de dret són molt més importants els drets dels ciutadans, així com els drets a la llibertat d’expressió i a la discrepància política, que els símbols.
  6. Fem arribar aquests acords als Departament d’Interior i de Justícia de la Generalitat de Catalunya i a la família de Francesc Argemí.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: