Democràcia? No siguem il·lusos!

2 maig

L’alcaldessa d’Arrasate no va seguir el guió marcat pels espanyolistes i malgrat l’aval dels seus electors, l’Audiència espanyola l’ha fet empresonar.

En Francesc Argemí “Franki”, és un xicot de Terrassa molt vinculat als moviments socials crítics amb el govern del PSC, però fa quatre dies que l’han empresonat per un delicte d’ultratge a la bandera espanyola.

El Tribunal Constitucional espanyol ha decidit anul·lar i buidar de contingut els pocs articles de l’Estatut de la Comunitat Autònoma de Catalunya que varen escapar del ribot dels espanyolistes.

Seguint aquesta lògica de fets consumats, la periodista Mònica Terribas ja cal que es calci ara que el senyor Manuel Mas, exalcalde espanyolista de Mataró, demana obertament el seu cessament.

El PSC-PSOE té tant de poder i actua amb tanta impunitat, que oblida que els vots no donen carta blanca per passar-se la democràcia per l’entrecuix.

Per mi està clar: cal despertar, aparcar el seny i defensar-se!

http://www.goear.com/files/localplayer.swf

Una resposta per a “Democràcia? No siguem il·lusos!”

  1. Borja Mai 5, 2008 a 5:08 pm #

    Bon blog, amb el teu permís l’he afegit a la meva llista rss de blogs per fer-te alguna visita de tan en quan.És trist que a hores d’ara encara haguem de patir situacions com la d’en Franki on, aquells que per majoria els ha tocat representar-te alhora fan de botxinsM’he alegrat per partida doble al veure que dintre del blog tens una cançó de dekrèpits, i a més del nou disc! em reconforta pensar que la música que fem no queda tancada en un disc o un ordinador i s’utilitza per passar un missatge.Salut! desde l’Empordà!www.dekrepits.catwww.fotolog.com/dekrepits

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: