Llibertat per a Francesc Argemí "Franki"

29 abr.
Spain is a jail / Espanya és una presó.
Llibertat per a Francesc Argemí “Franki”!
Llibertat per als Països Catalans!

Francesc Argemí, més conegut com a Franki, és un jove terrassenc que va ser condemnat a dos anys i set mesos de presó per ultratge a la bandera espanyola i per atemptat contra la autoritat el 2002. Fa dues setmanes, el Tribunal Suprem espanyol va denegar l’admissió a tràmit del recurs interpossat el 2005 per la seva advocada, Montserrat Salvadó, i, finalment, dilluns 28 d’abril va ser detingut pels Mossos d’Esquadra i conduït a la presó Model de Barcelona [dt. 29/04/08 ha estat traslladat a la presó de Brians].

Com a independentista d’esquerres manifesto la meva solidaritat envers en Franki, perquè “ultratjar” símbols opressors no pot ser considerat un delicte sinó com a un acte d’alliberament.

No es pot ser ni d’esquerres ni independentista i acatar l’ordenament jurídicolegal i els símbols que ens oprimeixen. Per tant, l’acció d’en Franki a més de ser coherent és lloable. Per això, en Franki s’ha convertit en el boc expiatori de la Justícia espanyola, una justícia que treballa al servei de les classes dominants.
Per tot plegat, és important activar la solidaritat i deixar clar a tots els burcòcrates del Poder (jutges-polítics-periodistes) que ni les seves lleis, ni les seves multes, ni la intoxicació informativa i ni tan sols la presó podran aturar la lluita popular d’alliberament nacional i de classe.
Per tal d’exigir la llibertat d’en Franki, les persones i col·lectius solidaris del Maresme, hem convocat una concentració per dimecres 30 d’abril de 2008 a les 20.00 h.- del vespre a davant de l’Ajuntament de Mataró. Us hi espero!
Anuncis

2 Respostes to “Llibertat per a Francesc Argemí "Franki"”

  1. JJLL Mai 7, 2008 a 5:18 pm #

    Menos manipular, que “Franki” no esta en la cárcel por romper la enseña nacional.Código penal al respecto: “DE LOS ULTRAJES A ESPAÑA.Artículo 543.Las ofensas o ultrajes de palabra, por escrito o de hecho a España, a sus Comunidades Autónomas o a sus símbolos o emblemas, efectuados con publicidad, se castigarán con la pena de multa de siete a doce meses.”En resumen, una multa es lo máximo que te pueden imponer.Esta en la cárcel, por atentado contra agente de la autoridad (Policía Local o Mosso de Escuadra) y desordenes públicos.Es decir, atentar contra funcionarios públicos catalanes y organizar altercados que provocan inseguridad ciudadana en Cataluña.

  2. martinenc Mai 10, 2008 a 9:44 pm #

    L’estil de la teva entrada evidencia un fanatisme que t’invalida per parlar en nom de les esquerres perquè les esquerres ens diferenciem de le dretes per la capacitat d’autocrítica.Francesc Argemí va treure la bandera espanyola d’una institució i, per tant, no solament va insultar la bandera, que se me’n fot, sinó que va insultar una institució i això és faltar als ciutadans de Catalunya.I dir que això és una acció lloable és una imbecilitat perquè aquesta acció no duu a res perquè aquesta acció ni destrueix l’Estat espanyol ni el capitalisme.Si voleu lluitar contra el capitalisme perquè no lluiteu contra 1.- els sous baixos 2.- els paradisos fiscals 3.- la llibertat de circulació de capitalsEvidentment és més fàcil enfilar-se a una casa i treure el drap que uns han lligat a un pal.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: