L’Ajuntament de Mataró censura l’estelada

16 abr.
L’Ajuntament ha requisat al Casal de la Gent Gran del Parc els cartells i els tríptics (I i II) de la programació d’actes de la diada de Sant Jordi (actuació d’un grup cantaire infantil, cants corals i havaneres) i ha imposat la censura prèvia a les futures edicions de programes i cartells que pugui fer l’Associació del Casal de la Gent Gran del Parc de Mataró.

La requisa s’ha produït perquè la Junta directiva del Casal ha decidit fer aparèixer una bandera estelada i el mapa dels Països Catalans al tríptic on s’informa de la programació de la Diada. L’Ajuntament, en un acte de censura política sense precedents en democràcia, ha menystingut l’autonomia dels socis del Casal, ha enviat els seus agents al Parc a confiscar els programes i ha advertit la Junta que a partir d’ara haurà de presentar tots els escrits a censura prèvia.

Precisament aquest any, la Senyera Estelada, amb què s’identifica un poble en cerca de la seva llibertat, celebra el seu centenari i la Comissió que duu el seu nom vol retre un homenatge al seu creador. Des de la CUP felicitem la Junta del Casal de la Gent Gran del Parc i li fem costat, i denunciem l’actitud repressora del govern municipal.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: