Per un vot en blanc independentista

4 febr.
Cal reconèixer que l’impacte mediàtic del vot en blanc anunciat per Pasqual Maragall pot treure força a la proposta d’un vot en blanc independentista. L’esquerra independentista, altre cop, fa tard i –pressento- que encara no ha sabut interpretar l’abast d’allò que es cou al voltant del 9 de març.

Malgrat tot, segueixo defensant la idoneïtat de fer un vot en blanc d’orientació independentista. L’objectiu principal: castigar electoralment la classe política que ha aparcat el dret d’Autodeterminació i que és directament responsable del nyap de l’Estatut, de l’espoli fiscal i de la lamentable situació de les infraestructures.

No participar (abstenir-se) és una postura que entenc i que he defensat en anteriors convocatòries, però que no la considero apropiada en l’actual conjuntura política. Persistir en l’abstenció significa que l’esquerra independentista, que tot just comença a emergir com a actor polític (a través de la CUP), renuncia a incidir políticament i torna a lliurar el seu espai electoral a d’altres opcions polítiques (bàsicament a mans d’ERC).

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: