Reflexió i acció

26 nov.
El 27- 30 de novembre i 1-2 de desembre, els nuclis de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) del Maresme hem organitzat unes jornades titulades “Parlem de mobilitat. Alternatives al col·lapse del Maresme” en les quals reflexionarem sobre l’estat actual i els projectes d’infraestructures de transport i viàries de la nostra comarca [podeu consultar el programa aquí]

D’altra banda, la CUP també participarà a la manifestació, organitzada per la Plataforma pel Dret de Decidir, el proper dissabte 1 de desembre a Barcelona amb el lema “Som una Nació i diem PROU!Tenim el dret de decidir sobre les nostres infraestructures”.
El detonant de la convocatòria és el desgavell de la xarxa elèctrica i dels trens de rodalies, però el principal objectiu de la manifestació és denunciar la construcció d’infraestructures d’energia (com la MAT) i transport (com el TGV) que són clarament elitistes, molt costoses, ecològicament insostenibles i que reforcen la nostra dependència envers les multinacionals i els centres de poder de Madrid i París.
Des d’aquí vull invitar a la ciutadania de Mataró a acudir a la manifestació de l’1 de desembre per reclamar dues qüestions bàsiques:
– El dret de la Nació catalana a la independència i a la gestió de tots els seus recursos (impostos), perquè aquesta és l’única manera de revertir l’actual dèficit d’inversions i l’espoli que patim, del qualen són corresponsables el PP i el PSOE però també la resta de partits que en un moment o altre els han donat suport (CiU, ERC o ICV).
– Donar prioritat a les infraestructures de proximitat que satisfacin les necessitats energètiques i de transport de la nostra ciutadania i que respectin el territori i el medi ambient.
Us espero a totes i a tots, dissabte 1 de desembre a les 15.45 h.- de la tarda a l’estació de trens de Mataró, per anar cap a Barcelona , a la manifestació que començarà a les 17.00h.- de la tarda a la plaça de Catalunya.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: