La Constitució i la RENFE al Ple de Mataró

7 nov.
A última hora hem tingut coneixement que ICV podria sumar-se a la moció del PP-PSOE per a la celebració d’un acte institucional a favor de la Constitució espanyola. L’acord proposat és el següent: “L’Ajuntament de Mataró organitzarà cada any, en ocasió del Dia de la Constitució el 6 de desembre, un acte institucional per tal de commemorar l’efemèride amb l’objectiu de difondre els valors que el text representa per a tots els ciutadans.”

Aquesta moció, per tant, té tots els números d’aprovar-se. Com ja vaig anunciar, la CUP hi votarà en contra, però ara, a més a més, proposarem una moció pròpia “per la llibertat dels pobles” que sigui una rèplica a la maniobra espanyolista de falsificació històrica i política.

D’altra banda, tenim tres mocions que parlen del caos de RENFE, la de CiU, la d’ICV i la d’ERC. Hem considerat que totes contenen algun element positiu, però com que cap aborda la globalitat de les responsabilitats polítiques del merder ferroviari i l’exigència de la reparació pels prejudicis ocasionats (indemitzacions), doncs ara, la CUP farà la seva proposta de resolució, en la línia de la proposta feta pels companys i companyes de Vilanova i la Geltrú.

“No obstant, el Ple decidirà”
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: