Púrria feixista i altres beuratges

16 oct.
12 d’octubre a Mataró, els espanyolistes “cara al sol”

Els temps estan canviant. La gent del nostre país ja no s’acoquina i és clarament partidària d’un referèndum d’autodeterminació. En un futur no massa llunyà, quan els historiadors estudiïn la societat catalana de començaments de segle XXI, lligaran caps i interrelacionaran el fracàs de la reforma estatutària del 2006 o el malestar pels dèficits d’infrastructures i l’espoli fiscal amb el creixement de la consciència independentista o les cremes de retrats del Rei d’Espanya. És molt senzill: causa –efecte.

Ningú, absolutament ningú, pot negar l’evidència: l’Espanya de la Monarquia i de les Autonomies té els dies comptats.

El més simptomàtic, allò que millor indica un canvi imminent, més enllà del creixement independentista, és el rebrot i la mobilització histèrica de la púrria feixista, abanderada per Ciutadans – PP, i també, la creixent insistència dels partits botiflers que continuen entestats a remodelar l’Estat espanyol amb opcions polítiques obsoletes com el “republicanisme” o el “federalisme” espanyols.

La història és un llibre obert, i en aquest capítol el poble català té la paraula. L’hora present exigeix la mobilització de la gent amb sensibilitat catalanista i d’esquerres. És l’hora de reforçar l’arrelament de l’independentisme a través de les instàncies de lluita unitàries com la CUP i la Plataforma pel Dret de Decidir, amb el propòsit de garantir un nou escenari democràtic que respecti la paraula del nostre poble. Mal que els pesi, els temps estan canviat. Mal que els pesi, guanyarem!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: