Els draps bruts de l’apagada elèctrica

6 ag.
Llamps i trons! Canya al PSC-PSOE!

Després de l’apagada de llum a Barcelona alguns polítics van filtar un rumor a la premsa en què s’insinuava que l’empresa FECSA-ENDESA en comptes de millorar la infrastructura elèctrica de Catalunya es va dedicar a eixugar el dèficit del Fòrum de les Cultures de Barcelona. Sigui o no sigui veritat, després de llegir l’article “Dies de foscor, temps d’aclariments” de Joan Martí Colomer, de la Comissió Tècnica de la Plataforma No a la MAT, he sentit una gran indignació envers el PSC-PSOE i els seus dirigents polítics.

Colomer fa una repassada imprescindible per desemmascarar els xarlatans del PSC-PSOE: “Per una banda, el responsable polític de les polítiques energètiques a l’Estat espanyol és Joan Clos, exalcalde de Barcelona. El president de la Generalitat és José Montilla exresponsable d’energia al govern espanyol i la persona que va nomenar l’actual president de REE. Finalment, el secretari general d’energia de la Generalitat és Agustí Maure, exnúmero dos de REE. Ens volen fer creure que ningú sabia res de la manca d’inversions? Ens volen fer creure que ningú preveia aquesta apagada? Per què ara han posat el crit al cel i ningú abans havia dit res?”

Bé, ja ho veieu: una autèntica vergonya! Tot i així, aquests pardals no sols no dimiteixen sinó que encara gosen justificar el monopoli de Red Eléctrica Espanyola (REE) i de FECSA-ENDESA, la centralizació de la xarxa elèctrica i les línies d’alta tensió!
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: