La Crida més reivindicativa que mai!

25 jul.La Crida a Les Santes -Festa Major de Mataró- ha estat més reivindicativa que mai. No pas pels discursos de l’Alcalde sinó perquè enguany s’han conjuminat diversos factors.

Primer, cal parar esment al fet que per primer cop en la història recent, dalt del balcó consistorial, presidit per les autoritats, hi havia el regidor de l’esquerra independentista (CUP) Xavier Safont-Tria lluint una samarreta verda on s’hi podia llegir “Un país una bandera” en clara al·lusió a la demanda (refusada en el darrer Ple per PP, CiU, PSC i ICV) d’adherir Mataró a aquesta campanya que consisteix a retirar la bandera espanyola dels nostres ajuntaments.

Segon, entre el públic assistent hi havia un bon grapat de persones amb la samarreta “Un país una bandera”, portant estelades i cartells exigint la retirada de la bandera espanyola signats per Maulets. Després del pregó de l’Alcalde s’ha pogut sentir de forma clara el crit de “Fora la bandera espanyola”.

Tercer, han destacat les pancartes al·lusives a la repressió desplegada amb l’Ordenança de Civisme. Alguns rètols feien referència explícita al regidor de seguretat Sr. Ramon Bassas: “Bassas tira’t del balcó”, “Bassas repressor!”.

Anuncis

Una resposta to “La Crida més reivindicativa que mai!”

  1. Marta Agost 2, 2007 a 8:24 am #

    Mai havia estat a la Crida de Santes, era el primer cop que hi anava i a sobre, era per dur una d eles pancartes per la retirada de la bandera espanyola. Feia goig veure la plaça plena d’estelades, cartells i samarretes.Bona feina!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: