Un govern de capelletes i la vergonya dels càrrecs de confiança "enxufats"

28 juny
En Xevi envoltat d’elements hostils

He assistit un moment al ple extraordinari de Constitució de l’Ajuntament Mataró i de tots els organismes, patronats i empreses que en depenen. Teòricament, em deuen haver designat com a representant de la CUP a la Fundació i Empresa Tecnocampus, una tasca de control que encara no tinc ni idea del què m’implicarà en temps.

En l’exposició feta pel regidor de la CUP, Xavier Safont-Tria ha qüestionat la reedició del govern tripartit a Mataró ja que es fa sobre la base d’una experiència nefasta: el funcionament per capelletes.

Hem insistit, per boca d’en Xevi en la necessitat de dialogar amb la ciutadania, aparcar la prepotència i, sobretot, en procurar que el govern municipal actuï amb una visió global. Conseqüentment, hem demanat a PSC-ICV-ERC un compromís per fer visible la transversalitat i la participació ciutadana.

Hem discrepat obertament en la qüestió dels càrrecs de confiança (alguns dels quals cobraran vora els 80.000 euros l’any!). Hem manifestat que no compartim el criteri de designar a dit persones de confiança per realitzar tasques de gestió, atès que si es tracta d’això, doncs el més lògic seria que aquests llocs de treball fossin coberts per personal interí o funcionari, seguint criteris de contractació transparents que garanteixin la idoneïtat i la competència de les persones destinades a un càrrec determinat.

<!– D(["mb","\u003c/span\>\u003c/p\>\n\u003cp style\u003d\"margin:0cm 0cm 0pt;text-align:justify\"\>\u003cspan style\u003d\"font-family:Arial\"\> \u003c/span\>\u003c/p\>\n\u003cp style\u003d\"margin:0cm 0cm 0pt;text-align:justify\"\>\u003cspan style\u003d\"font-family:Arial\"\>I, pitjor encara, si aquests càrrecs de confiança han de tenir atribucions polítiques, no entenem què fan els regidors i les regidores del govern a part de donar la cara. Entenem, que en qualsevol cas, les atribucions i les decisions polítiques han d'estar sota la responsabilitat exclusiva dels polítics i les polítiques, regidors i regidores, lliurement elegits per sufragi de la ciutadania.

\n\u003c/span\>\u003c/p\>\n\u003cp style\u003d\”margin:0cm 0cm 0pt;text-align:justify\”\>\u003cspan style\u003d\”font-family:Arial\”\> \u003c/span\>\u003c/p\>\n\u003cp style\u003d\”margin:0cm 0cm 0pt;text-align:justify\”\>\u003cspan style\u003d\”font-family:Arial\”\>Finalment, aprofitem l'avinentesa per denunciar el fet que s'hagi exclòs la representació de l'oposició a la Junta de Govern Local; ens preguntem de què té por l'Alcalde? Òbviament, considerem que aquest fet no és cap casualitat i cal atribuir-lo al fet que per primer cop l'esquerra independentista,\n\u003cspan\> \u003c/span\>a través de la CUP, ha obtingut representació a l'Ajuntament de Mataró.
\u003c/span\>\u003c/p\>\n\u003cp style\u003d\”margin:0cm 0cm 0pt;text-align:justify\”\>\u003cspan style\u003d\”font-family:Arial\”\> \u003c/span\>\u003c/p\>\n\u003cp style\u003d\”margin:0cm 0cm 0pt;text-align:justify\”\>\u003cspan style\u003d\”font-family:Arial\”\>Moltes gràcies.\u003c/span\>\u003c/p\>\n\u003cp style\u003d\”margin:0cm 0cm 0pt\”\>\u003cspan style\u003d\”font-family:Arial\”\> \u003c/span\>\u003c/p\>\n”,0] ); //–>

I, pitjor encara, si aquests càrrecs de confiança han de tenir atribucions polítiques, no s’entén què fan els regidors i les regidores del govern a part de lluir la cara seva cara mona. El més lògic és que les atribucions i les decisions polítiques estiguin sota la responsabilitat exclusiva dels polítics i les polítiques, regidors i regidores, lliurement elegits per sufragi de la ciutadania.

Finalment, cal remarcar el fet que s’ha exclòs la representació de l’oposició a la Junta de Govern Local; de què té por l’Alcalde? no serà pel regidor de la CUP, oi? Òbviament, sí! i no cal perdre de vista que aquesta decisió no és cap casualitat i cal atribuir-la al fet que per primer cop l’esquerra independentista, a través de la CUP, ha obtingut representació a l’Ajuntament de Mataró.

Anuncis

2 Respostes to “Un govern de capelletes i la vergonya dels càrrecs de confiança "enxufats"”

  1. bacus Juliol 2, 2007 a 5:49 pm #

    Podries fer una relació de salaris de càrrecs públics a l’ajuntament de Mataró com aquesta ?http://www.gencat.net/governacio-ap/administracio/alt-carrr.htmel que paga l’ajuntament per un regidoria o tinència de batlle ?des de el tècnic que s’ha guanyat el lloc amb oposicions fins el batlle com està el tema pela ?és cobra per compareixença en la reunió setmanal a l’ajuntament o s’entén que va inclòs en el sou ordinari?Ja que ara les CUP tenen informació classificada dels laietans fora collonut penjar els draps bruts pq airegin.

  2. bacus Juliol 2, 2007 a 9:46 pm #

    laietans m’han dit 300 rúpies per reunió del club de bridge…. oposició rebragada…. com està el tema… 300 rúpies per sessió en plàstic de 5 duros per la cup la tressoraruia de la cup entre tanta corrupció oficial no és pot veure afectada? veurem el ruiz-mateocup pumy enlaire?.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: